Πρόκειται για την εφημερίδα «Lebensmitel Zeitung» εκπρόσωπος της οποίας για τον Ελλαδικό χώρο είναι ο κ. Σταύρος Τσουρουκίδης με τον οποίο είχε επίσης συνεργασία ο κ. Νικολούτσος.
Να σημειωθεί ότι ο εκδότης κ. Σελέσνικ διακρίνεται από Φιλελληνικά αισθήματα, μιλά μάλιστα αρκετά καλά Ελληνικά λόγω της εκπαίδευσης του στον τομέα της κλασσικής παιδείας.
Ο κ. Νικολούτσος προσκάλεσε τον γερμανό εκδότη να επισκεφτεί την Ηλεία και ζήτησε την ανάδειξη θεμάτων που αφορούν τα τοπικά και ιδιαιτέρως ποιοτικά προϊόντα του Νομού μέσω της εφημερίδας του, σε ολόκληρη την Ευρώπη επεσήμανε ακόμη ότι το Επιμελητήριο Ηλείας, επιδιώκει τη συνεργασία με την συγκεκριμένη εκδοχή, έχοντας ως στόχο την αποτελεσματική προβολή θεμάτων που αφορούν τον τόπο.




















