Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Οικονομία

Καταγγελία ΟΕΕΣΠ εναντίον της λειτουργίας του λιανεμπορίου τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου

Καταγγελία ΟΕΕΣΠ εναντίον της λειτουργίας του λιανεμπορίου τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Για ακόμα μια φορά γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο του παραλόγου. Με το ΦΕΚ 1944 - 13/5/2021 η κυβέρνηση δίνει την δυνατότητα λειτουργίας του λιανεμπορίου τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου κατ' εξαίρεση κάθε άλλης διάταξης.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε οι πολυεθνικές και οι μεγάλες εμπορικές αλυσίδες διατάζουν και η κυβέρνηση νομοθετεί. Πώς γίνεται αυτή η εξέλιξη να είχε γνωστοποιηθεί στους εργαζόμενους σε μεγάλες αλυσίδες, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί πως θα δουλέψουν αυτή την Κυριακή πριν υπάρξει σχετική επίσημη ανακοίνωση;

Θα είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιοδήποτε επιπλέον άνοιγμα των καταστημάτων μας τις Κυριακές. Καλούμε όλους τους φορείς, τα σωματεία και τους συλλόγους να ενωθούν και να είναι δίπλα μας, προκειμένου πραγματικά να στηρίξουμε όλοι τα συμφέροντα της μικρομεσαίας επιχείρησης και του αυτοαπασχολούμενου.

Η διασφάλιση της Κυριακάτικης αργίας είναι επιβεβλημένη. Η Ομοσπονδία μας συνεχίζει να δηλώνει αντίθετη στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές και παραμένει σταθερή στην άποψή της για τη μη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές πλέον των τριών (3) τον χρόνο: μια πριν από τα Χριστούγεννα, μια πριν την Πρωτοχρονιά και την Κυριακή των Βαΐων.

Εκ της Ομοσπονδίας

(Δελτίο Τύπου)

TAGS:

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24