...προανήγγειλε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κώστας Κατσαφάδος, για τους πληγέντες από τις φωτιές των τελευταίων 24ωρων στην Αττικοβοιωτία.
Την ίδια στιγμή ο υφυπουργός υπενθύμισε ότι η αποζημίωση για τα σπίτια που υπέστησαν καταστροφές από τις φωτιές θα αποζημιωθούν έως και 100%.
{https://exchange.glomex.com/video/v-dkf1im4wpfht?integrationId=eexbs1blhykrzwj}
«Από πέρυσι είχαμε πάρει μια απόφαση, από το 2019, που ήταν στο 65% πλέον η επιχορήγηση είναι στο 100%.
Οπότε σε έναν μήνα από σήμερα δηλαδή αρχές Σεπτεμβρίου εφόσον έχουν ολοκληρωθεί οι αυτοψίες, και θα έχει εκδοθεί μία ΚΥΑ η οποία θα συμπεριλαμβάνει, θα έχει δικαίωμα σε έναν μήνα από τώρα ο πολίτης που έχει πληγεί, για την κατοικία του είτε είναι πρωτογενής είτε δευτερογενής να υποβάλλει μία αίτηση, για την αποζημίωση που θα λάβει για την επισκευή ή ανακατασκευή του κτηρίου θα είναι στο 100%» είπε ο κ. Κατσαφάδος μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ.
Πηγή: cnn.gr
























