Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Οικονομία

Εξόφληση ληξιπρόθεσμων χρεών αγροτών στη ΔΕΗ σε 36 δόσεις

Εξόφληση ληξιπρόθεσμων χρεών αγροτών στη ΔΕΗ σε 36 δόσεις
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Σε 36 δόσεις, χωρίς προκαταβολή, θα μπορούν οι αγρότες να αποπληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς της ΔΕΗ, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης, η οποία ελήφθη στις 10 Μαρτίου.
Σημειώνεται ότι από τους 206.317 δικαιούχους αγροτικού τιμολογίου οι 23.207 (11,2%) έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 1.000 ευρώ, συνολικού ύψους 100,8 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο 86,7%του συνόλου των ληξιπρόθεσμων οφειλών (116,2 εκατ. ευρώ) των δικαιούχων αγροτικού τιμολογίου.
Με την ευκαιρία αυτή ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης δήλωσε «Η ΔΕΗ, για μια ακόμη φορά στηρίζει την αγροτική δραστηριότητα, και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο τόσο για την ίδια όσο και για τη χώρα μας. Αναμένουμε από τους αγρότες να ανταποκριθούν σ’ αυτή τη γενναία ρύθμιση και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, προϋπόθεση για να εξακολουθήσει η Επιχείρηση να παίζει τον κοινωνικό της ρόλο, στηρίζοντας όλους τους καταναλωτές και την ελληνική οικονομία. Η μη τήρηση των υποχρεώσεων των λίγων μετατρέπεται σε επιβάρυνση των πολλών».

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24