Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Οικονομία

Έδιωξαν ελεγκτές από κλαμπ στη Ρόδο. Προ των πυλών το πρώτο λουκέτο

Έδιωξαν ελεγκτές από κλαμπ στη Ρόδο. Προ των πυλών το πρώτο λουκέτο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα εντατικούς ελέγχους σε καταστήματα στη Ρόδο με σκοπό να βεβαιώσουν διάφορες οικονομικές παραβάσεις καθώς είναι κοινό μυστικό πως σε πολλά νησιά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται πάρτι φοροδιαφυγής. Ωστόσο όταν προσπάθησαν να ελέγξουν γνωστό κλαμπ του νησιού, οι υπεύθυνοι τους έριξαν... πόρτα.

Οι άνδρες στην είσοδο του κλαμπ μόλις είδαν τους ελεγκτές εξαγριώθηκαν δεν τους επέτρεψαν την είσοδο και μάλιστα προχώρησαν και σε φραστική επίθεση, απειλώντας τους ανθρώπους που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους.

"Εδώ που ήρθατε δε θα ελέγξετε. Φύγετε μην έχουμε τίποτα άλλα" φέρεται να ήταν τα λόγια των ανδρών που βρισκόταν στην είσοδο του γνωστού μαγαζιού της Ρόδου προς τους 4 ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι όπως είναι λογικό κίνησαν τώρα όλες τις διαδικασίες για λουκέτο στο κλαμπ εξαιτίας της άρνησης του ελέγχου.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η Γενική Γραμματεία για τα "λουκέτα" στα καταστήματα, η άρνηση ελέγχου μπορεί να επιφέρει σφράγισμα του καταστήματος που μπορεί να φτάσει και τον ένα μήνα και αν αυτό συμβεί σημαίνει τεράστια οικονομική ζημιά για το κατάστημα.

Ωστόσο, μέχρι τότε προβλέπεται ένα διάστημα 20 ημερών κατά τη διάρκεια των οποίων ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιβάλει τυχόν ενστάσεις. Αυτό το λουκέτο που θεωρείται ότι θα είναι δεδομένο στο συγκεκριμένο κλαμπ θα είναι το πρώτο με την εφαρμογή των νέων κανόνων της Γενικής Γραμματείας.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω