26|06
2019
09:48

Η Διοίκηση του ποδοσφαίρου της Ελληνικής Αστυνομίας σε Πυργιώτικα χέρια!

Είναι γνωστό ότι ο βασιλιάς των σπορ παγκοσμίως είναι το ποδόσφαιρο. Έτσι και στην Ελλάδα το άθλημα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι το ποδόσφαιρο και υπάρχει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Πέραν όμως των Εθνικών και των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, ποδοσφαιρικές ομάδες συναντάμε και σε πολλούς εργασιακούς κλάδους. Έτσι λοιπόν και στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχει οργανωμένο Πρωτάθλημα και Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, όπου Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της είναι ο δικός μας Ηλείος αστυνομικός Γιάννης Δρακόπουλος.

Ως εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συνεχίζει με επιτυχία το έργο των προκατόχων του στο ρόλο που του ανέθεσε ο Πρόεδρος της ΑΕΑΕ Γιώργος Τζατζάκης. Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Αττική, στη Βόρεια Ελλάδα και προσεχώς στην Κρήτη. Πρωτάθλημα 8*8, beach soccer, γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και ομάδα Παλαιμάχων με πλούσια ανθρωπιστική δράση.

Πέραν όμως του Προέδρου Γιάννη Δρακόπουλου, η αντιπροσωπευτική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έχει ενεργά της μέλη άλλους δύο Ηλείους Αστυνομικούς. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, το 10 το καλό όπως τον αποκαλούν, Σάκη Τζανέτο από του Κατσαρού, με πλούσια καριέρα σε ιστορικές ομάδες και πολλές διακρίσεις, αλλά και τον Πέτρο Τσιρκινίδη από το Πράσινο Πύργου που πέρυσι αγωνιζόταν στην επίσης ιστορική ομάδα του Χαϊδαρίου!

Υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Σιλεβίστα (προπονητή του Πανθηραϊκού ομάδας Γ' Εθνικής), έχει συγκροτηθεί ένα πολύ δυνατό team και ο επόμενος στόχος είναι το Μουντιάλ Αστυνομικών που θα γίνει στη Ρωσία το 2020.

police team2

Ο Πρόεδρος της επιτροπής ποδοσφαίρου της ΑΕΑΕ Γιάννης Δρακόπουλος (δεξιά) με τον προπονητή της Εθνικής Γιάννη Σιλεβίστα (αριστερά) σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο (κέντρο)

police team3

Γιάννης Δρακόπουλος (δεξιά) Γιάννης Σιλεβίστας (αριστερά) με τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γιώργο Τζατζάκη (κέντρο)


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.