01|07
2019
14:52

Αρχ. Ολυμπία: Η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων στο σχολείο του ΠΣΑΤ

Αρχ. Ολυμπία: Η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων στο σχολείο του ΠΣΑΤΣτελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία όπου και παρουσίασαν την πορεία προετοιμασίας της διοργάνωσης στο Σχολείο Αθλητικών Συντακτών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) που ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής Αθλημάτων και Εγκαταστάσεων της Ο.Ε. Γιώργος Μπεμπέτσος μίλησε για «Τα αθλήματα και τις αγωνιστικές εγκαταστάσεις της Πάτρα 2019» και για τα «Αθλήματα παραλίας: Η επανάσταση στον αθλητισμό», ενώ ο διευθυντής υπηρεσιών Τύπου και Media Σπύρος Μπουλής ανέλυσε το θέμα «II Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα 2019 & Στρατηγική Media».

Για τη νέα εποχή στους Μεσογειακούς Αγώνες μίλησε ο γενικός γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) Ιάκωβος Φιλιππούσης , του οποίου η εισήγηση είχε τίτλο «Μεσογειακοί Αγώνες: Ο ρόλος & οι προκλήσεις της νέας εποχής». Επιπλέον, παρών από πλευράς της Ο.Ε. Πάτρα 2019 ήταν και ο διευθυντής Τεχνολογίας Στρατής Τέλλογλου, ενώ ανάμεσα στους εισηγητές του σχολείου ήταν τα στελέχη του γραφείου Τύπου της Ο.Ε. Βασίλης Σκουντής με θέμα «Τριγυρίζοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες: ο ρόλος του δημοσιογράφου από διάφορα πρίσματα» και Σωτήρης Τριανταφύλλου με θέμα «Mega events και νέα επιχειρηματικά μοντέλα στα Media».

Τα στελέχη της Ο.Ε. των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων είχαν επίσης στη διάρκεια του Σχολείου στην Αρχαία Ολυμπία επαφές με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Olympic Broadcasting Services Γιάνη Εξαρχο και το στέλεχος του Olympic Channel Κώστα Βερνίκο.


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.