16|02
2020
20:59

Το Παγκράτιο αναβιώνει στην γενέτειρά του

Στις 13 εώς και 17 Φεβρουαρίου 2020 έλαβε χώρα το Διεθνές Σεμινάριο Παγκρατίου Αθλήματος στο «Sport Camp» Λουτρακίου υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας και Ελληνικής Ομοσπνδίας Παγκρατίου Αθλήματος.

Συμμετείχαν 40 προπονητές από όλη την Ελλάδα και χώρες των Βαλκανίων, καθώς και ο γνωστός προπονητής παγκρατίου από τον νομό Ηλείας Διονύσιος Παπαδόπουλος ο οποίος έλαβε, κατά τις προαγωγικές εξετάσεις που διεξήχθησαν μετά το σεμινάριο, τον πέμπτο βαθμό Επικαφαλής Εκπαιδευτή 1 (5 dan).

Το σύγχρονο Παγκράτιο αποτελεί μίξη διάφορων πολεμικών τεχνών (Πάλη, Judo, Kick Boxing, Boxing, B.J.J.) και αναβιώνει στο νομό μας από τον προπονητή Διονύσιο Παπαδόπουλο ο οποίος αποτελεί το μοναδικό επίσημο φορέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγρατίου Αθλήματος στον νομό μας.

Ο κ. Παπαδόπουλος είναι αναγνωρισμένος και διπλοματούχος προπονητής από την Γ.Γ.Α.(Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) και διδάσκει στους κάτωθι αθλητικούς συλλόγους:

1) Α.Σ. » Ο ΑΡΡΑΧΙΩΝ» Αμαλιάδος.

2) Α.Σ. » ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ» Πύργου.

3) Α.Σ. » ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» Κούμανης.

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.