04|03
2020
12:27

Η ΔΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΥΟ 2020

To Eκτελεστικό Γραφείο της ΔΟΕ μελέτησε την έκθεση σχετικά με όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής για την αντιμετώπιση της κατάστασης του κορωνοϊού και στη συνέχεια προχώρησε σε εκτεταμένη συζήτηση.

Μια ομάδα εργασίας έχει ήδη δημιουργηθεί από τα μέσα Φεβρουαρίου, στην οποία συμμετέχουν η ΔΟΕ, η Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020», η πόλη του Τόκυο, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Το Eκτελεστικό Γραφείο εκτιμά και υποστηρίζει τα ληφθέντα μέτρα, τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος των σχεδίων του Τόκιο να διοργανώσει ασφαλείς αγώνες.

Η ΔΟΕ θα συνεχίσει να ακολουθεί τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ως την κορυφαία υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για το θέμα αυτό. Το Eκτελεστικό Γραφείο της ΔΟΕ εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον ΠΟΥ για τη συνέχιση της πολύτιμης συμβουλής και συνεργασίας του. Χαιρέτησε επίσης την μεγάλη ενότητα και αλληλεγγύη των αθλητών, των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών, των Διεθνών Ομοσπονδιών και των κυβερνήσεων.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στενή συνεργασία και την ευελιξία τους όσον αφορά την προετοιμασία των Αγώνων, και ιδίως τα προολυμπιακά τουρνουά. Όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη εξακολουθούν να συνεργάζονται στενά για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του κορωνοϊού και η ΔΟΕ ενθαρρύνει όλους τους αθλητές να συνεχίσουν να προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020. Η ΔΟΕ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους αθλητές παρέχοντας τις τελευταίες πληροφορίες και εξελίξεις.

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.