31|01
2019
18:57

Ανάδειξη του Ηλειακού επιπέδου στο Kick Boxing στις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Master Άγγελο Αλεξάκη

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στα τμήματα Kick Boxing της μεγαλύτερης μαχητικής οικογένειας της Ηλείας.

Οι εξετάσεις διεξήχθησαν την Τετάρτη30 Ιανουαρίου στους χώρους των σχολών του Α.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ «Ο ΑΡΡΑΧΙΩΝ» και Α.Σ. ΠΥΡΓΟΥ «ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ» από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Master Άγγελο Αλεξάκη μαύρη ζώνη 6ο Dan όπου μετείχαν 70 μικροί και μεγάλοι αθλητές.

Όλοι οι αθλητές επέδειξαν επιτυχώς μπροστά στον εξεταστή τους, αλλά και στο κοινό που παρακολουθούμε, το υψηλό μαχητικό τους επιπεδο, την άρτια τεχνική τους κατάρτιση, αλλά και το ήθος που πρέπει να τους διακατέχει.

Η συμμετοχή αυτή φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη σε τμήματα Kick Boxing στον νόμο με τον Master Άγγελο να δίνει τα εύσημα στους δασκάλους Παναγιωτόπουλο Γιώργο μαύρη ζώνη 3ο Dan και Παπαδόπουλο Διονύση μαύρη ζώνη 1ο Dan.

Στον χώρο της σχολής της Αμαλιάδας πριν ξεκινήσουν οι εξετάσεις ο Master Άγγελος Αλεξάκης απένειμε το δίπλωμα και την μαύρη ζώνη 1ου Dan Kick Boxing στον δάσκαλο Παπαδόπουλο Διονύση όπου τον καθιστά πλέον κάτοχο τριών μαύρων ζωνών σε τρία διαφορετικά μαχητικά αθλήματα.

kick2

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.