07|05
2019
16:55

Κολύμβηση: Τρεις αθλητές του Επειού έπιασαν τα όρια

Τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών, έπιασαν τρεις αθλητές του Επειού. Η Γεωργία Κατσούλα στα 100μ. πεταλούδα, ο Σωτήρης Εφραίμ Αναστασόπουλος στα  400μ. ελεύθερο και ο Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος στα 50μ. και 800μ. ελεύθερο. Σε γενικές γραμμές η παρουσία των αθλητών με τα πορτοκαλί σκουφάκια ήταν εξαιρετική στην ημερίδα της Τρίπολης το περασμένο Σαββατκύριακο.

Ας δούμε αναλυτικά:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜ:   1ος  400μ. ,  4ος  50μ. Ελεύθερο

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ:  4ος  800μ.,  13ος Ελεύθερο

ΚΟΡΙΖΗΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:   7ος  200μ. , 9ος 100μ. , 11ος . 50μ. Ελεύθερο

ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ:  2ος  50μ. Υπτιο ,  5ος  50μ. Ελεύθερο

ΜΕΡΤΣΟΠΟΥΛΟΣ   ΜΙΧΑΗΛ:   6ος  100μ. Πεταλούδα,  10ος 200μ. ,  27ος. 50μ. Ελεύθερο ,  21ος  50μ. Πεταλούδα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ:  2η  100μ. ,  3η   50μ., 3η  200μ. Υπτιο

ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ: 13η 50μ. , 18η  100μ. Ελεύθερο , 14η  50μ. Ύπτιο

ΚΑΤΣΟΥΛΑ  ΓΕΩΡΓΙΑ:  2η 100μ., 3η  50μ. Πεταλούδα, 13η  50μ.  Ελεύθερο

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΜΕΡΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ:1ος   50μ. , 1ος  100μ. , 1ος 200μ. Ύπτιο

ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΕΚΤΟΡΑΣ: 3ος  50μ. , 5ος 100μ. Ελεύθερο

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΒΑΪΑ:  2η 100μ. Ελεύθερο , 3η 100μ. Ύπτιο

ΜΠΙΝΙΕΡΗ  ΡΑΦΑΕΛΑ: 1η 50μ. , 1η 200μ. Ελεύθερο

ΜΠΙΝΙΕΡΗ  ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ: 6η  50μ. , 13η 100μ. Ελεύθερο

ΜΕΡΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: 4η 50μ. , 5η 100μ. Ελεύθερο

ΜΠΙΡΜΠΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑ: 4η  50μ. Υπτιο  , 7η  50μ. Ελεύθερο

ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: 2η 50μ. , 3η 100μ. Ελεύθερο ,  5η 50μ. Ύπτιο


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών