18|11
2018
13:27

Απόλλων Πύργου: Ευγενική χειρονομία Τσαούση στα παιδιά της ομάδας

Γενναία ήταν η προσφορά του νέου Προέδρου του Απόλλωνα Πύργου Βασίλη Τσαούση και προέδρου της εταιρείας Ηλειακής ελαιουργίας, προς τους αθλητές και αθλήτριες του σωματείου του.
Ο κ. Τσαούσης λάτρης του κλασικού αθλητισμού και των προσπαθειών των νέων, που στόχο έχουν τη βελτίωση των επιδόσεών τους, προέβη στην αγορά υλικών ώστε οι αθλητές του σωματείου να γυμνάζονται καλύτερα. Έτσι αγόρασε εμπόδια επαναφοράς, μπάλες λάστιχα, πήχεις πλαστικούς και αλουμινίου για τα άλματα, ακόντια, ζώνες άρσης βαρών, μπάλες medicine, αλτηράκια, χωροδείκτες σετ εκγύμνασης ποδιών, μπαλάκια ρίψεων και εκγύμνασης. Στυλοβάτες. κώνους στήριξης, σφαίρες, ψηφιακά χρονόμετρα, παπούτσια adidas προθέρμανσης και αγωνιστικά.

Ο Απόλλων Πύργου μετά το δειγματισμό που έγινε στο σωματείο από γνωστή εταιρεία ρουχισμού και δραστηριοποιείται στον κλασικό αθλητισμό θα προβεί και σε μία μεγάλη παραγγελία προπονητικού αλλά αγωνιστικού ρουχισμού ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες του Απόλλωνα Πύργου στις προπονήσεις τους να είναι ομοιόμορφα ντυμένοι και ντυμένες αλλά και στους αγώνες να φορούν αναλόγως το αγώνισμα και το κατάλληλο ρουχισμό.
Στα έξοδα αυτά θα σταθεί και εκ νέου αρωγός ο Βασίλης Τσαούσης που ήδη έχει βοηθήσει τα μέγιστα όχι μόνο στην κάλυψη των εξόδων αλλά δείχνει υπάρχουν συμπολίτες επιχειρηματίες που προσφέρουν.

Ο κ. Τσαούσης δεν είναι μόνο χορηγός στην κορυφαία ομάδα στίβου της Ηλείας που τα τελευταία χρόνια πολύ υψηλά αξιολογημένης ομάδας της περιφέρειας και της Πελοποννήσου, είναι και Πρόεδρος του σωματείου που εξελέγη παμψηφεί από τα μέλη στις εκλογές που έγιναν στις αρχές του Φθινοπώρου.

«Λατρεύω το στίβο» λέει ο ίδιος «είναι για τους νέους και τις νέες αλλά και για μας τους μεγαλύτερους σημείο αναφοράς βελτίωσης των επιδόσεων του σώματος αλλά και του μυαλού μας… Παρακολουθώ από χρόνια τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών, όχι μόνο του Απόλλωνα. Η ευτυχής συγκυρία, η παρουσία φίλων στο σωματείο, η παρουσία των προπονητών μας, του Σάκη Καίσαρη και του Θανάση Παπαγρηγορίου, δύο εκλεκτών καθηγητών που αγαπούν με πάθος και κάνουν με επαγγελματισμό αλλά παραμένουν ερασιτέχνες όσον αφορά την προσφορά τους, με ώθησε να συμμετάσχω ενεργά και από τη θέση του Προέδρου που επιθυμούσαν και οι φίλοι και συνεργάτες πλέον».

Ο κ. Τσαούσης είπε ακόμη: «Μακάρι να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Μπαίνουμε σ’ αυτή τη διαδικασία, για να φέρουμε πιο κοντά τους νέους στον αθλητισμό όχι για να ξεφύγουν από κάτι άλλο ή από συνήθειες τις εποχής που δεν αξίζουν ή κάνουν ζημιά. Όχι γι αυτό. Η δική μας παρουσία στο στίβο έχει να κάνει με την ενδυνάμωση όλων των στοιχείων του χαρακτήρα τους που ο στίβος δυναμώνει δημιουργώντας στόχο ή στόχους στη ζωή, καθενός ή καθεμιάς, χαρίζοντας και σε μας το προνόμιο της ταπεινής ικανοποίησης…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπηρέτης-Πρόεδρος του Απόλλωνα Πύργου την ημέρα της παραλαβής του υλικού δεν μπορούσε να παραβρεθεί και μεταφέρθηκε μια δήλωση -τοποθέτηση η οποία αξίζει αναφοράς «Στόχος όλων αυτών είναι η δική σας βελτίωση, εμείς όλοι πρέπει να είμαστε πίσω από εσάς, ίσως δεν πρέπει να φαινόμαστε… γιατί η λάμψη είστε εσείς…»

Στην παραλαβή παραβρέθηκαν τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η σύζυγος του προέδρου κ. Ευαγγελία Κοτσοπούλου παρόντων των προπονητών του σωματείου Σάκη Καίσαρη, Θανάση Παπαγρηγορίου και του νέου μέλους του προπονητικού team Γιάννη Νικολαΐδη, επίσης καθηγητή φυσικής αγωγής και οι αθλητές και αθλήτριες που έκαναν εκείνη την ώρα το πρόγραμμά τους.

apollonas dorea 2

apollonas dorea 3

apollonas dorea 4

apollonas dorea 5

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.