06|02
2020
10:44

Η MAN Energy Solutions Hellas Μέγας Χορηγός του 6ου Μαραθωνίου Ολυμπίας

H MAN Energy Solutions Hellas, είναι για ακόμη μια φορά ο υπερήφανος Μέγας Χορηγός του 6ου Μαραθωνίου Ολυμπίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28-29 Μαρτίου 2020 στην Ηλεία.

Με μεγάλη χαρά και αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε ως Μέγα Χορηγοί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας, υπηρετώντας σταθερά και με συνέπεια το αθλητικό ιδεώδες.

Η υποστήριξη της ΜΑΝ Energy Solutions στον Μαραθώνιο συνάδει με την κουλτούρα και την φιλοσοφία της Εταιρείας μας, η οποία στα πλαίσια του ευρύτερου προγράμματος ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ευθυγραμμίζεται με τις αξίες της συγκεκριμένης διοργάνωσης και υποστηρίζει την ανάδειξη της σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με τον κο. Δ. Χριστοδουλόπουλο – Διευθύνοντα Σύμβουλο της MAN Energy Solutions «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να υποστηρίζουμε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός. Η

Εταιρεία μας δεν στοχεύει μόνο στην ικανοποίηση των πελατών,  των εργαζομένων και των μετόχων της, αλλά επίσης και στην αμέριστη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Είναι βασικός μας στόχος προωθήσουμε και να προσελκύσουμε διεθνώς όλο και περισσότερους ανθρώπους στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα.»

Η Διοίκηση της MAN Energy Solutions Hellas εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων τους


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.