Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Μπάσκετ

Χουάντσο: «Είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Χουάντσο: «Είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο του Παναθηναϊκού»
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ξεκαθάρισε πως ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του η πιθανότητα να φύγει από τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα προσπαθήσει για το back-to-back στη EuroLeague με τους «πράσινους».

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πανηγύρισε στην πρώτη χρονιά του στον Παναθηναϊκό το ελληνικό πρωτάθλημα και τη EuroLeague, αποτελώντας μέλος του «τριφυλλιού» που έκανε το μεγάλο comeback και έκλεισε ιδανικά την περσινή σεζόν στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός φόργουορντ μίλησε στο BasketNews και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη φημολογία που αναπτύχθηκε περί αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η πιθανότητα να φύγω δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Σε καμία περίπτωση. Είπα ότι έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω και αυτή την χρονιά στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσω για το back-to-back».

Ο Ερνανγκόμεθ πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, αλλά θέλω να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο της ομάδας και με το πρότζεκτ που έχει ο Παναθηναϊκός. Αλλά δεν είμαι και ο μοναδικός παίκτης που το λέω».

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν απόψε τα φιλικά προετοιμασίας απέναντι στην Αναντολού Εφές και στρέφονται στις επίσημες υποχρεώσεις τους, αρχής γενομένης από το Σούπερ Καπ στη Ρόδο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
topintzis vakalaos 2025 400Χ700
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος