Καθώς το trade deadline στο ΝΒΑ πλησιάζει και οι ομάδες κινούνται πυρετωδώς για τις τελευταίες τους ανταλλαγές, το όνομα του «Greek Freak» βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων, συνδεόμενο με αρκετούς οργανισμούς της λίγκας.
Παρ’ όλα αυτά, το Μιλγουόκι ξεκαθάρισε τη στάση του και έδειξε πως δεν είχε καμία πρόθεση να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τον ηγέτη του.
Όπως αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια του ESPN, οι Μπακς ενημέρωσαν ξεκάθαρα τις υπόλοιπες ομάδες ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν παραχωρείται πριν την εκπνοή του deadline. Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει στο Μιλγουόκι τουλάχιστον έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με το ενδεχόμενο εξελίξεων το καλοκαίρι να παραμένει ανοιχτό.
The Milwaukee Bucks have indicated to teams that they are keeping Giannis Antetokounmpo through the trade deadline and will start making other trades, sources tell ESPN.
— Shams Charania (@ShamsCharania) February 5, 2026
Πηγή: NewsBomb.gr






















