Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Μπάσκετ

Οδεύει προς Παναθηναϊκό ο Νικολακόπουλος και "πετάει" για Λιθουανία

Οδεύει προς Παναθηναϊκό ο Νικολακόπουλος και "πετάει" για Λιθουανία
Μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Τάκης Νικολακόπουλος, του Κοροίβου Αμαλιάδας. Ο νεαρός διεθνής παίκτης με την Εθνική ομάδα Εφήβων είναι κοντά
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
στο να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, καθώς Κόροιβος και Παναθηναϊκός έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για την μεταγραφή του.Ο Νικολακόπουλος θα σπουδάσει - κατά πάσα πιθανότητα στην Αθήνα - και θα αγωνιστεί στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟ.

"Πετάει" για Λιθουανία

Στο μεταξύ επελέγησαν οι 12 παίκτες της Εθνικής ομάδας Εφήβων που θα παίξει τις επόμενες μέρες (9-19/8) στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ που θα γίνει στη Λιθουανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Βλασσόπουλος συμπεριέλαβε στην 12άδα τον Τάκη Νικολακόπουλο, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας στη Σερβία. Η Εθνική ολοκλήρωσε τις προηγούμενες μέρες το τελικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αθήνα και την Κυριακή "πετάει" για τη Λιθουανία.

Ο Νικολακόπουλος πρέπει να θυμίσουμε ότι αποτελεί ουσιαστικά τον πρώτο Ηλείο παίκτη που παίζει σε Εθνική ομάδα, μετά τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Η επιτυχία του αποτελεί επιβράβευση για τον Κόροιβο και τους προπονητές που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στις υποδομές του συλλόγου και που πιστεύουν ότι υπάρχουν κι άλλα ταλέντα που μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να φορέσουν κι αυτοί τη γαλανόλευκη στο στήθος.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24