Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Διάφορα

"Σεισμός" στις Βρυξέλλες για την Εθνική

"Σεισμός" στις Βρυξέλλες για την Εθνική
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Χιλιάδες Βέλγοι φίλαθλοι υποδέχθηκαν με θριαμβευτικό τρόπο την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας, που επέστρεψε σήμερα στις Βρυξέλλες, έχοντας ολοκληρώσει με την κατάληψη της τρίτης θέσης την καλύτερη παρουσία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αποστολή μετέβη με ανοιχτό λεωφορείο από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ φίλαθλοι βρίσκονταν κατά μήκος της διαδρομής, μερικοί εκ των οποίων ανεβασμένοι σε οδικές πινακίδες και φωτεινούς σηματοδότες, προκειμένου να έχουν καλύτερη οπτική επαφή με τους παίκτες.

Η αποστολή έφτασε στο δημαρχείο της πρωτεύουσας και στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο μπαλκόνι, όπου γνώρισαν την αποθέωση από το συγκεντρωμένο πλήθος.

«Οσο ήμασταν στη Ρωσία, δεχθήκαμε πολλά μηνύματα που μας έκαναν να πιστέψουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να γράψει ιστορία. Ελπίζω να σας κάναμε υπερήφανους. Δείξαμε σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε το Βέλγιο!», είπε ο Ισπανός εκλέκτορας των «κόκκινων διαβόλων», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, απευθυνόμενος στον κόσμο.

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας