Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Διάφορα

Θύελλα Πύργου: Νέος πρόεδρος ο Μπλάθρας

Θύελλα Πύργου: Νέος πρόεδρος ο Μπλάθρας
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ο παλαίμαχος διαιτητής, Αντώνης Μπλάθρας, όπως αναμενόταν, θα ηγηθεί του διοικητικού συμβουλίου της Θύελλας στην… πρόκληση της Α1 Κατηγορίας.

Ενώ το υπόλοιπο Δ.Σ. απαρτίζεται ως εξής:
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Πανταζόπουλος,
Γεν. Γραμματέας: Νίκος Χηνόπουλος,
Γεν. Αρχηγός: Σπύρος Μπλάθρας,
Ταμίας: Γιώργος Χήτος,
Έφορος Υλικού: Θανάσης Γκότσης,
Μέλη: Σωτήρης Στρακόπουλος (πρώην πρόεδρος την τελευταία διετία), Θύμιος Θανάσουλας, Βασίλης Φάμελος.
Παράλληλα για μία ακόμη χρονιά ομάδα επαγγελματιών της πόλης θα σταθεί στο πλευρό της Θύελλας.
Μετά, λοιπόν, από την ανάδειξη της νέας διοίκησης ξεκινά και η υλοποίηση του προγραμματισμού για την ερχόμενη σεζόν, με το θέμα του προπονητή να «καίει». Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπακάλη είναι στόχος της διοίκησης και οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά και η ενασχόληση με την ακαδημία του Πανηλειακού αποτελούν τροχοπέδη.
Από εκεί και πέρα, έχουν ξεκινήσει οι επαφές με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, ώστε να παραμείνουν, ενώ γίνονται και επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας