Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ: Ο Ντι Μαρία θα είναι έτοιμος για το Κατάρ

Μουντιάλ: Ο Ντι Μαρία θα είναι έτοιμος για το Κατάρ
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Θετικά είναι τα νέα από τον τραυματισμό του Άνχελ Ντι Μαρία αφού προλαβαίνει να είναι απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο 34χρονος Αργεντινός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο όπως έδειξαν οι εξετάσεις δεν είναι κάτι σοβαρό.

Εκτιμάται ότι σε 20 ημέρες ο Άνχελ Ντι Μαρία θα είναι απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και από τη στιγμή που το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σε 40 μέρες δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από τα γήπεδα του Κατάρ.

Φυσικά, πρόκειται για μία καλή είδηση για τον Σκαλόνι ο οποίος περιμένει και τα νέα για τον Πάουλο Ντιμπάλα τα οποία πιθανότατα δεν θα είναι ευχάριστα.

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ETIENNE LAURENT

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας