Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ και Λεβαντόβσκι θα μείνουν εκτός εθνικών τους λόγω τραυματισμού

Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ και Λεβαντόβσκι θα μείνουν εκτός εθνικών τους λόγω τραυματισμού Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ KIKO HUESCA
Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε τα προβλήματα τραυματισμών του Λαμίν Γιαμάλ και του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, οι οποίοι θα χάσουν δεδομένα τα παιχνίδια της Ισπανίας και της Πολωνίας αντίστοιχα.
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Προβλήματα τραυματισμού για την Μπαρτσελόνα, καθώς οι Γιαμάλ και Λεβαντόβσκι θα μείνουν εκτός δράσης λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο Γιαμάλ είχε τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο και θα μείνει εκτός για δυο με τρεις εβδομάδες. Δεδομένα θα χάσει τα παιχνίδια της Ισπανίας και είναι αμφίβολος για την επανέναρξη.

 

Πρόβλημα έχει και ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες λόγω προβλήματος τραυματισμού στην οσφυϊκή μοίρα.

Πηγή:Sport24.gr

 

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος