Διαφημιστείτε στο ilialive.gr
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Κάρμο, Πασχαλάκης, Μαρσιάλ και Μουκουντί

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Κάρμο, Πασχαλάκης, Μαρσιάλ και Μουκουντί Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/ EUROKINISSI
Με ποινή τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκαν οι Κάρμο, Πασχαλάκης, Μαρσιάλ και Μουκουντί από την Stoiximan Super League, οι οποίοι αποβλήθηκαν μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα.

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς από την Stoiximan Super League για τους παίκτες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που αποβλήθηκαν μετά τη σύρραξη που ακολούθησε του ντέρμπι την Κυριακή (13/04) στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Συγκεκριμένα, οι Νταβίντ Κάρμο, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Αντονί Μαρσιάλ και Αρόλντ Μουκουντί τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές ο κάθε ένας και έτσι δεν θα αγωνιστούν ξανά φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε.

Αναμένονται πλέον οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού Οργάνου έπειτα από την ολοκλήρωση της εκδίκασης της Μεγάλης Τετάρτης (16/04).

Θυμίζουμε πως και η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας έχει καλέσει σε απολογία τους εμπλεκομένους των δύο πλευρών.

Οι εναπομείναντες αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στην Stoiximan Super League:

  • 27/04, 4η αγωνιστική playoffs, ΑΕΚ – Ολυμπιακός
  • 04/05, 5η αγωνιστική playoffs, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
  • 11/05, 6η αγωνιστική playoffs, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Πηγή: Sport24.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις