Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ποδόσφαιρο

«Βόμβα» για Λίβερπουλ και Τσάμπι Αλόνσο: «Υπάρχει συμφωνία, η πρώτη επαφή έγινε στην Ελλάδα»

«Βόμβα» για Λίβερπουλ και Τσάμπι Αλόνσο: «Υπάρχει συμφωνία, η πρώτη επαφή έγινε στην Ελλάδα» Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΕΡΑ/ Sergio Perez
Ισπανικά Μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία των «reds» με τον Ισπανό τεχνικό!
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ο Τσάμπι ξεκίνησε τη σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο κάποια αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και η κακή σχέση του με μερικούς παίκτες, όπως ο Βινίσιους,  τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου. Έτσι η «βασίλισσα» συνεχίζει με τον Αρμπελόα ως πρώτο προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει ελεύθερος.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ «τρελάθηκαν» στα social media και ονειρεύτηκαν τον Ισπανό τεχνικό να προπονεί την ομάδα τους. Αυτό γιατί οι «reds» τη φετινή σεζόν δεν είναι και στα καλύτερα τους, με αποτέλεσμα ο Άρνε Σλοτ να μην έχει δεδομένη τη θέση του στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο το ισπανικό Μέσο «OK Diario» αναφέρει ότι ο Τσάμπι Αλόνσο θα είναι ο επόμενος προπονητής της Λίβερπουλ! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, όμως η συμφωνία δεν θα ισχύσει αν ο Άρνε Σλοτ κατακτήσει φέτος το Champions League με τους «reds»!

Μάλιστα το «OK Diario» τονίζει ότι η πρώτη επαφή της Λίβερπουλ με τον Τσάμπι Αλόνσο έγινε στην Ελλάδα και όταν η Ρεάλ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για τη League Phase του Champions League.

Πηγή: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24