Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Σπορ

Ο Φιλαθλητικός στην Σπαρτακιάδα

Ο Φιλαθλητικός στην Σπαρτακιάδα
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Συνεχεια στην δραστηριότητα είχαμε και αυτο το Σαββατοκύριακο για το τμήμα ποδηλασίας του Φιλαθλητικού.Πιο συγκεκριμένα μέλη του ποδηλατικού τμήματος του συλλόγου συμμετείχαν στην Ποδηλατική Σπαρτακιάδα που διοργανώθηκε και φέτος.

Πρόκειται για μια ποδηλατική εκδήλωση, θεσμό, που τραβάει το ενδιαφέρον όλης της ποδηλατικής κοινότητας ακόμα και ατόμων από το εξωτερικό που ασχολούνται με την ποδηλασία.

Διοργανώνεται πάντοτε στις αρχές Οκτωβρίου και μετέχουν σε αυτή πάνω από 300 ποδηλατες συνήθως. Η διαδρομή ξεκινάει απο το Καλλιμάρμαρο στην Αθήνα και περνώντας απο όμορφα τοπία και με απόλυτη ασφάλεια λόγω συνοδείας και από την τροχαία, καταλήγει μετά από 250 χλμ περίπου στην Σπάρτη και μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα.

Σε αυτό το ποδηλατικό event ο Φιλαθλητικός συμμετείχε και τερμάτισαν όλοι με περηφάνεια και συγκίνηση, με τους Γιώργο Μπουκάρα, Γιώργο Νικολακόπουλο, Νίκο Χιστοδουλόπουλο, Φώτη Χριστοδουλόπουλο και Γεωργία Κληρονόμου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους δοκίμασαν το εγχείρημα από όλη την Ελλάδα, αλλά και στους ποδηλάτες του Φιλαθλητικού που έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος