Κέντρο Μελέτης HomeWork
Κέντρο Μελέτης HomeWork
Σπορ

Φιλαθλητικός: Τσαούσης και Κούβελας σε βάθρα και μετάλλια

Φιλαθλητικός: Τσαούσης και Κούβελας σε βάθρα και μετάλλια
Νέες επιτυχίες στο ποδηλατικό τμήμα του Φιλαθλητικού.
Δραστηριότητα και μάλιστα έντονη παρουσιάζει το τμήμα ποδηλασίας του Φιλαθλητικού το τελευταίο διάστημα με τους αγώνες να διαδέχονται ο ένας τον άλλο και ταυτόχρονα οι επιτυχίες.
 
Το  περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ηλίας Τσαούσης ποδηλάτης του συλλόγου από την Αθήνα μετείχε στην Ανάβαση Υμηττού και κατάφερε να καταταχθεί τρίτος στην κατηγορία των Μαστερς Α κάνοντας εξαιρετικό αγώνα. Ο Ηλίας Τσαούσης φέτος έχει καταφέρει σημαντικές διακρίσεις και έχει δείξει ότι βρίσκεται σε ανοδική τάση βοηθώντας ταυτόχρονα το σωματείο του Πύργου.
 
Ταυτόχρονα το περασμένο Σάββατο ένας άλλος ποδηλάτης του συλλόγου ο Κωστας ο Κούβελας μετείχε στον πιο ιστορικό αγώνα σε επ΄πεδο Αναβάσεων, αυτό της Ανάβασης Πάρνηθας. Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της ελληνικής επικράτειας, και ο Κωστας ο Κούβελας που πρώτη φορά τον έτρεχε, κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο και την δεύτερη θέση  στην κατηγορία των Μαστερς Α, πιστοποιώντας την ανοδική πορεία που έχει χαράξει το τελευταίο διάστημα.
 
Είναι εμφανής η προπάθεια του Ηλείου ποδηλάτη να επιστρέψει δυναμικά στα ποδηλατικά δρώμενα.
 
(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
ilialive aggelia 300x300
ilialive aggelia 600x600