Το παρόν έδωσε και στο «ACROPOLIS KICKBOXING GOLDEN CUP 2026» η PANAGIOTOPOULOS TEAM που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων «SUNEL Arena» στις 13 έως 15 Μάρτιο 2026.
Αυτή την φορά η συμμετοχή αρκέστηκε σε δύο αθλητές από τα junior τμήματα της μεγαλύτερης μαχητικής ακαδημίας KICKBOXING της Ηλείας. Οι πολλά υποσχόμενοι Γεωργακόπουλος Μιχάλης και Γιαννακόπουλος Γρηγόρης 10 και 9 ετών αντιστοίχως σημείωσαν ένα ακόμη αγώνα εμπειρίας στο πλούσιο ενεργητικό τους στις κατηγορίες 5-10 ετών.
Οι εμπειρικές αυτές κατηγορίες συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και του επιπέδου τους για την καλύτερη δυνατή ενσωμάτωσή τους στις επίσημες κατηγορίες των πρωταθλημάτων και κυπέλλων στο άμεσο μέλλον.
Ο πολύπειρος προπονητής τους Master Παναγιωτόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει 14 χρόνια παρουσίας στις γωνίες αγωνιστικών χώρων KICKBOXING, σε δήλωση του επεσήμανε:
«Ο κατάλληλος τρόπος για να κτίσεις ένα καλύτερο μέλλον στο άθλημα είναι η συνεχή συμμετοχή, η συνεχή προσπάθεια. Η εναρμόνιση των παιδιών σε αυτές τις συνθήκες δημιουργούν ένα δυνατό και ανθεκτικό κράμα που πρέπει να έχουν οι αυριανοί πρωταθλητές τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην ζωή γενικότερα.»
(Δελτίο Τύπου)