Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Στίβος

Τεντόγλου και Στεφανίδη συνεχίζουν στο Λιεβέν

Τεντόγλου και Στεφανίδη συνεχίζουν στο Λιεβέν
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Την Τετάρτη τα δύο κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου, θα δώσουν το παρόν στο διεθνές μίτινγκ του Λιεβέν στη Γαλλία.

Σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά μίτινγκ στίβου στον κλειστό, αυτό του Λιεβέν, θα αγωνιστούν την Τετάρτη (15/2) ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο Τεντόγλου, μετά το 8,40μ. που έκανε στο Τόρουν, θα πάει για άλλη μία «πτήση» στη Γαλλία, όπου θα έχει κυριότερους αντιπάλους του Σουηδό Μόντλερ και τον Αμερικανό Ντέντι.

Ο αγώνας του θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος, ενώ μισή ώρα αργότερα, η Κατερίνα Στεφανίδη θα μπει σε ένα άκρως ανταγωνιστικό επί κοντώ. Εκεί θα είναι παρούσα τόσο η «χρυσή» ολυμπιονίκης στο Τόκιο Κέιτι Μουν, όσο και οι άλλες δύο κοπέλες που μαζί με την Κατερίνα ανέβηκαν στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: Η Βίλμα Μουρτό και η Τίνα Σούτεϊ.

Το μίτινγκ θα γίνει σε κατάμεστο στάδιο καθώς εδώ και μέρες οι διοργανωτές ανακοίνωσαν sold out.

Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος