Με χιούμορ απάντησε ο Εμμανουήλ Καραλής στις φήμες ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί. «25 χρονών είμαι, τώρα να παντρευτώ;», σχολίασε μεταξύ άλλων γελώντας.
«Πάω να παντρευτώ...», είπε γελώντας στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό», όταν τον συνάντησε στο αεροδρόμιο. Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ έφευγε για έναν ακόμα αγώνα στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στην Κύπρο.
«Από εσάς το έμαθα ότι παντρεύομαι. Όλα είναι fake news, αλλά δεν πειράζει, είχε πλάκα», δήλωσε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Αναστασία Μαγαλιού, με την οποία έχει σχέση τα τελευταία έξι χρόνια.
«Όχι», απάντησε ξεκάθαρα, όταν ρωτήθηκε ξανά αν παντρεύεται. «Πάμε βήμα- βήμα, είμαστε χαρούμενοι, είμαστε καλά και βλέπουμε», συμπλήρωσε αναφερόμενος στη σύντροφό του.
Καραλής και Τεντόγλου αγωνίζονται σήμερα στη Λεμεσό
Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει τους αγώνες του σήμερα, Παρασκευή, στο μίτινγκ της Λεμεσού, όπου θα πάρει μέρος και ο Μίλτος Τεντόγλου.
Ο «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ έχει ήδη περάσει τα 6,01 μ. φέτος, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών από Έλληνα στον ανοιχτό στίβο. Ο Τεντόγλου από την άλλη κάνει σήμερα την πρεμιέρα του για τη σεζόν.