Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Παραπολιτικά

Ο αδικημένος Θεόδωρος . . .

Ο αδικημένος Θεόδωρος . . .
Την δική του άποψη παρέθεσε ο Θεόδωρος Βλαγκούλης, σε σχόλιο τοπικής εφημερίδας που με τίτλο «Περνάει τους Ηλείους για γλάστρες» αναφέρεται στα πρόσφατα τεκταινόμενα
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
στη Νέα Δημοκρατία στο νομό Ηλείας. Για το συγκεκριμένο ρωτήθηκε ο κ. Βλαγκούλης και τόνισε πως αν και το διάβασε το αφήνει ασχολίαστο και στη διάθεση του ηλειακού λαού – και όχι μόνο - για κάθε άλλο σχολιασμό.

Εκείνο όμως που δήλωσε ο συμπαθής Θεόδωρος Βλαγκούλης είναι ότι, οι όποιες τέτοιες συμπεριφορές που αναφέρονται στο σχόλιο της εφημερίδας, δεν τον κάμπτουν αλλά τον δυναμώνουν περισσότερο και θα συνεχίζει πάντα να είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων, να είναι κοντά στους Ηλείους πολίτες με όλες του τις δυνάμεις όπως κάνει για χρόνια και όσο στέκεται όρθιος.

«Εκείνο όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς ορκίσθηκε Πρωθυπουργός της χώρας αφού η ΝΔ ανεδείχθη νικήτρια των εκλογών, για την νίκη της οποίας συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό οι συνεπείς, οι ανιδιοτελείς, οι έντιμοι και σταθεροί αγωνιστές, τους οποίους η ΝΔ οφείλει και πρέπει να τιμήσει και θέλω να εκφράσω ως προς αυτό την πεποίθησή μου ότι θα το πράξει και μάλιστα την ώρα αυτή της μεγάλης εθνικής προσπάθειας» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω