Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Ο Γ. Κοντογιάννης στο πλευρό τον καρπουζοπαραγωγών

Ο Γ. Κοντογιάννης στο πλευρό τον καρπουζοπαραγωγών
Στη Βουλή φέρνει τα αιτήματα των καρπουζοπαραγωγών της Ηλείας ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη.
Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης στην Αναφορά του διαβίβασε το Υπόμνημα της Συντονιστικής Επιτροπής Καρπουζοπαραγωγών με επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Τσουκαλά και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να λάβει τα αναγκαία μέτρα ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης αναφέρθηκε στη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι παραγωγοί καρπουζιού καθώς η καλλιέργεια καρπουζιού είναι ακριβή, με υψηλό κόστος ανά στρέμμα, ενώ τα έσοδά εφέτος ήταν μηδενικά γεγονός που οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως στον πανικό που δημιουργήθηκε από την ύπαρξη του βακτηρίου E.Coli , με αποτέλεσμα τα καρπούζια να μην πουληθούν ή η πώλησή τους να γίνει σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Τέλος, ο Γιώργος Κοντογιάννης ζήτησε να υπάρξει εν γένει στήριξη των αγροτών της Ηλείας, οι οποίοι βλέπουν συνεχώς το εισόδημά τους να συρρικνώνεται όχι μόνο λόγω της κρίσης αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην Ηλεία μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο Νομό μας.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24