Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Πρόεδρος του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 74.07%

Πρόεδρος του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 74.07%
Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι διαδικασίες ψηφοφορίας για την ανάδειξη των 200 μελών της ΚΕ του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναμενόταν ο Αλέξης Τσίπρας
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
εξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 74,07% με 2.477 ψήφους.

Η κα Σίσσυ Βωβού πήρε 157 ψήφους (4,69%) και ο Πάνος Ηλιόπουλος 22 ψήφους (0,66%). Στην ψηφοφορία βρέθηκαν 688 λευκά ψηφοδέλτια και 68 άκυρα.

Το Σάββατο υπερψηφίστηκε η ιδεολογική διακήρυξη του κόμματος, με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ, μετατράπηκε σε ενιαίο κόμμα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης επί του καταστατικού η πλειοψηφία του Συνεδρίου υπερψήφισε την πρόταση να δοθεί στις συνιστώσες (που δεν έχουν αυτοδιαλυθεί) εύλογος χρόνος για την αυτοδιάλυση τους μετά από διαβούλευση αντικαθιστώντας την αρχική πρόταση που προέβλεπε δύο με τρεις μήνες.

Το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε κατά πλειοψηφία την προγραμματική θέση για μερική διαγραφή του χρέους της χώρας, από κυβέρνηση της Αριστεράς, μετά από διαπραγμάτευση και λογιστικό έλεγχο.

Η μειοψηφήσασα πρόταση υποστήριζε την κατ' αρχήν αμφισβήτηση του συνόλου του χρέους, την χρησιμοποίηση αυτής της αμφισβήτησης ως πολιτικού όπλου και τέλος την μονομερή διαγραφή του χρέους αν κάθε άλλη προσπάθεια αποβεί μάταιη.

Είχε προηγηθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας, απαίτησε σεβασμό των συλλογικών αποφάσεων και απάντησε στον Μανώλη Γλέζο σχετικά με τις συνιστώσες.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος