Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Ερντογάν: «Θα πληρώσετε βαρύ τίμημα αν επιτεθείτε στο Oruc Reis»

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Ερντογάν: «Θα πληρώσετε βαρύ τίμημα αν επιτεθείτε στο Oruc Reis»
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Αινιγματική αναφορά από τον Τούρκο πρόεδρο ο οποίος είπε ότι «σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση»

Συντηρεί την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οπόιος σε νέες δηλώσεις του για τις έρευνες του Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο και απευθυνόμενος στην Αθήνα και τους συμμάχους της είπε ότι όποιος επιτεθεί στο τουρκικό ερευνητικό πλοίο θα το πληρώσει ακριβά.

«Τους προειδοποιήσαμε ότι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα αν επιτεθούν στο Ορούτς Ρέις στην Ανατολική Μεσόγειο και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση», ανέφερε.

Παρότι ο Ερντογάν δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα περί «πρώτης απάντησης», οι δηλώσεις του ενδεχομένως να αφορούν τις συνομιλίες του με Μέρκελ και Μισέλ ή να αποτελούν απόπειρα να ανατροφοδοτήσει αβάσιμα σενάρια και ισχυρισμούς τουρκικών δημοσιευμάτων, βάσει των οποίων η φρεγάτα «Λήμνος» υπέστη ζημίες ύστερα από εμπλοκή με αντίστοιχη τουρκική.

Όπως όμως αποκάλυψε το protothema.gr σε σχετικό δημοσίευμα, παρά τις αναφορές του τουρκικού τύπου ότι η φρεγάτα αποσύρθηκε(!) το πλοίο του πολεμικού ναυτικού δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά και σήμερα συμμετείχε κανονικά σε άσκηση με το γαλλικό πολεμικό ναυτικό.
Πηγή: Protothema.gr - Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟ AΠΕ/EPA/STR

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24