Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Ηλιόπουλος για efood: Χατζηδάκης και Οικονόμου να σταματήσουν να πουλάνε τρέλα για την

Ηλιόπουλος για efood: Χατζηδάκης και Οικονόμου να σταματήσουν να πουλάνε τρέλα για την
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Στην αντεπίθεση κατά του Γιάννη Οικονόμου και του Κωστή Χατζηδάκη βγήκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος επιτέθηκε με σφοδρότητα στους κκ Οικονόμου και Χατζηδάκη αναφορικά με το θέμα της efood.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: "Ο κ. Οικονόμου και ο κ. Χατζηδάκης καλό θα ήταν να σταματήσουν να πουλάνε τρέλα σχετικά με το θέμα της efood. Στο νομοσχέδιο με το οποίο φρόντισαν να νομοθετήσουν τα απλήρωτα 10ωρα κάνουν ρητή αναφορά σε αυτοαπασχολούμενους αντί για εργαζόμενους στις σχετικές πλατφόρμες. Να τους θυμίσουμε τη σχετική δήλωση του κ. Μητσοτάκη που αναφέρεται σε "αυτοαπασχολούμενα παιδιά".

Να τους ενημερώσουμε λοιπόν ότι ούτε "αυτοαπασχολούμενοι" είναι ούτε "παιδιά". Είναι εργαζόμενοι και έχουν δικαιώματα. Τη στιγμή που σε άλλες χώρες κατοχυρώνεται η μισθωτή σχέση σε παρόμοιες εργασίες, νομοθετικά ή μέσα από δικαστικές αποφάσεις, η ΝΔ ήρθε να στηρίξει νομοθετικά την εργοδοτική ασυδοσία.

Εμείς από τη μεριά μας δεσμευόμαστε ότι μαζί με την κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη, θα κατοχυρώσουμε νομοθετικά τη μισθωτή σχέση των συγκεκριμένων εργαζομένων και τα δικαιώματα που αυτή περιλαμβάνει. Αν μπορεί ας πράξει το ίδιο και η σημερινή κυβέρνηση".

Πηγή: News247.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24