Ερώτηση με την οποία ζητά την άμεση ολοκλήρωση των έργων πεζοδρόμησης κεντρικών οδών στο Βαρθολομιό, Ν. Ηλείας κατέθεσε στη Βουλή, η Βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ. Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.
Στην Ερώτηση επισημαίνεται ότι τα ανοικτά, από τον περασμένο Ιούνιο φρεάτια, εξ’αιτίας των έργων του Δήμου Πηνειού αποτελούν κίνδυνο για τους κατοίκους, αλλά και για τους διερχόμενους επισκέπτες του Βαρθολομιού στην αγορά της πόλης. Τα έργα ανάπλασης πεζόδρομων ανάμεσα στην κεντρική Οδό Ανδρέα Παπανδρέου και την οδό προς τα Λουτρά Κυλλήνης ξεκίνησαν προ των εκλογών και σταμάτησαν περίπου στις αρχές Ιουνίου.
Έως στιγμής, ένα μικρό μέρος του έργου έχει ολοκληρωθεί και παραμένει ημιτελές το μεγαλύτερο αφήνοντας ορατά τα σημάδια του, ενώ έντονα είναι τα σημεία επικινδυνότητας κατά μήκος των οδών. Η Βουλευτής ερωτά ποιος λόγος καθυστερεί την υλοποίηση του εν λόγω έργου και πότε θα ολοκληρωθεί, καθώς και αν υπάρχει τρόπος, να κλείσουν έστω και προσωρινά τα ανοικτά φρεάτια για να μην κινδυνεύουν πεζοί και εποχούμενοι.
Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις





















