Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Χρήστος Σταϊκούρας: Αρχές Σεπτεμβρίου θα «κλειδώσουν» τα μέτρα της ΔΕΘ

Χρήστος Σταϊκούρας: Αρχές Σεπτεμβρίου θα «κλειδώσουν» τα μέτρα της ΔΕΘ
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για τη στήριξη των νοικοκυριών για όσο χρειαστεί επανέλαβε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ

Την δέσμευση της κυβέρνησης ότι η στήριξη της κοινωνίας, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, θα συνεχιστεί για όσο καιρό χρειαστεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από την ακρίβεια και τις υψηλές τιμές στην ενέργεια επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.
Παράλληλα αναφερόμενος στο πακέτο της ΔΕΘ τόνισε ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στις αρχές του επόμενου μήνα και συνεκτιμηθούν τα δεδομένα που υπάρχουν στην οικονομία και σημείωσε ότι το θέμα έχει συζητηθεί με τον Πρωθυπουργό.

Παράλληλα σημείωσε ότι όσο περισσότερος δημοσιονομικός χώρος απορροφάτε για τη στήριξη για την ενεργεία, τόσο στερούνται πόροι για αλλά μέτρα στήριξης.

Για τα έσοδα από τον τουρισμό, ο υπουργός είπε ότι έχουν φτάσει στο 95% των εσόδων του 2019 και μάλλον θα ξεπεράσουν κι εκείνα του 2019.

Σε ό,τι αφορά τα αναδρομικά των συνταξιούχων ο Χρ. Σταϊκούρας σημείωσε ότι η Κυβέρνηση θα σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις ενώ όπως είπε στις αρχές του 2023 μεγάλο μέρος των συνταξιούχων θα πάρει αυξήσεις.

Τόνισε ακόμη ότι είναι δέσμευση της κυβέρνησης η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και για τους Δημοσίους Υπάλληλους και τους συνταξιούχους από την αρχή του νέου έτους.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24