του στη συζήτηση για την έγκριση του Προϋπολογισμού στη Βουλή ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης. Ο Γιώργος Κοντογιάννης τόνισε πως τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μετά τις πυρκαγιές του 2007 από τις συγκινητικές προσφορές των Ελλήνων, με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών, δεν είναι σωστό να μπαίνουν στο Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων. Κι αυτό γιατί δημιουργείται ένα θολό τοπίο αναφορικά με τη διαχείριση και τη διαθεσιμότητα των χρημάτων.
Όπως ανέφερε ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης, προκειμένου να δοθούν επιτέλους εξηγήσεις και να αρθούν οι αμφιβολίες για το πού βρίσκονται τα χρήματα οδηγήθηκε στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου, η οποία ήδη διερευνάται.
Υπό αυτό το πρίσμα και όπως επιβάλλει η λογική και η αρχή της διαφάνειας, ο Γιώργος Κοντογιάννης απηύθυνε έκκληση προς τον Υπουργό Οικονομικών να δημιουργήσει ξεχωριστό κωδικό στον Προϋπολογισμό για τα χρήματα του πρώην Ταμείου Μολυβιάτη.

















