Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Εκλογές 2015: Στον ρυθμό της κάλπης - Σαμαράς: Θα νικήσουμε - Τσίπρας: Αύριο δεν θα επιστρέψει η τρόικα - Όλες οι εξελίξεις

Εκλογές 2015: Στον ρυθμό της κάλπης - Σαμαράς: Θα νικήσουμε - Τσίπρας: Αύριο δεν θα επιστρέψει η τρόικα - Όλες οι εξελίξεις
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Άνοιξαν στις 07:00 το πρωί και κλείνουν στις 19:00 το απόγευμα οι κάλπες  - Στις 21:30 η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος, ίσως στις 23:00 να... φανεί το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών  - Θεοδωράκης: Η χώρα τιμωρεί ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία - Στη Ν. Ερυθραία ψήφισε ο Γ. Παπανδρέου - Στη Καλλιθέα ψήφισε ο Δ. Κουτσούμπας του ΚΚΕ - Ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής - Μαζί με Χρυσόγελο ψήφισε ο Φώτης Κουβέλης, στις 10:30 ο Αλέξης Τσίπρας

Οι κάλπες έχουν ανοίξει από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής και στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι εκλογικές διαδικασίες κυλούν μέχρι στιγμής ομαλά. Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ψήφισε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί στην Πύλο, ενώ λίγο νωρίτερα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Θεσσαλονίκη και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έφτασε στο δημοτικό σχολείο στην Κυψέλη, για να ασκήσει με την σειρά του το εκλογικό του δικαίωμα, μέσα σε έναν... παροξυσμό από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους και τελικά χρειάστηκε να ανέβει σε καρέκλα για να κάνει δηλώσεις!

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως σήμερα αποφασίζουμε αν την Δευτέρα θα επιστρέψει η τρόικα για να συνεχίσει "την καταστροφική πολιτική λιτότητας" ή αν θα επιστρέψει η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.

Χαλαροί πριν την... μάχη!

Ο Αντώνης Σαμαράς στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ και αμέσως μετά στο Μαξίμου για σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο ενόψει Eurogroup, ο Αλέξης Τσίπρας να πίνει τσικουδιές στα Χανιά και μετά να ξεκαθαρίζει πως δεν θα φορέσει γραβάτα ποτέ εκτός αν κουρέψει το χρέος, ο Σταύρος Θεοδωράκης να διαβάζει μαντινάδες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος να πίνει ούζα στα Λαδάδικα, ο Γιώργος Παπανδρέου να αποκαλύπτει τι θα έκανε αν ήταν... Τσίπρας.

Κάπως έτσι πέρασαν την τελευταία μέρα πριν την κρίσιμη μάχη οι πολιτικοί αρχηγοί. Με παρέα συνεργάτες και υποψηφίους, σε ταβέρνες, ουζερί και εστιατόρια. Η ώρα της μάχης έφτασε και οι πολίτες έχουν πια το λόγο. Οι πολίτες κρατούν τα κλειδιά της επόμενης μέρας. Κυρίως οι αναποφάσιστοι, στους οποίους πέφτει το μεγαλύτερο βάρος των κομματικών επιτελείων. Υπάρχουν βέβαια κι άλλα... κλειδιά: οι νέοι, οι ηλικιωμένοι, οι ετεροδημότες και εκείνοι που θα γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα και θα απέχουν.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω