Οι Οικολόγοι Πράσινοι Ηλείας χαιρετίζουν την ανάληψη του τομέα του Περιβάλλοντος στην νεοεκλεγμένη κυβέρνηση Τσίπρα από τον Υπουργό Αναπληρωτή Γιάννη Τσιρώνη, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων.
Η μακρά συμμετοχή του στους οικολογικούς αγώνες τόσο στο κοινωνικό όσο και στο οικολογικό επίπεδο εγγυάται μια ριζική στροφή πολιτικής προς την πραγματική υπεράσπιση των περιβαλλοντικών αγαθών, της δημόσιας κτήσης και γενικά της βιωσιμότητας.
Σημειώνουμε ακόμη την ιδιαίτερη χαρά μας για την εκλογή στη Βουλή του Γιώργου Δημαρά, επίσης ιδρυτικού μέλους και παλαιού και ενεργού στελέχους των Οικολόγων Πράσινων, που εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθηνών.
Συγχαίρουμε τέλος και τη Διονυσία Γιαννοπούλου, μέλος των Οικολόγων Πράσινων για τον εκλογικό αγώνα και την αξιοσημείωτη επίδοσή της στις πρόσφατες εκλογές ως υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία.
Είμαστε βέβαιοι για την ουσιαστική συμβολή των στελεχών που προέρχονται από τους Οικολόγους Πράσινους στην επιτυχία της νέας κυβέρνησης, ώστε να δικαιωθούν οι ελπίδες για μια ριζική στροφή της χώρας στην ανάκαμψη και την οικονομική, κοινωνική και οικολογική βιωσιμότητα.






















