Απαντήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη για το εξώδικο που απέστειλε η «Ομάδα Αλήθειας» στον Διονύση Τεμπονέρα. Όπως παρατηρούν το εξώδικο υπογράφει δικηγόρος, που διατηρούσε κοινό δικηγορικό γραφείο με τον Παύλο Μαρινάκη.
«Το εξώδικο που απέστειλαν οι "Αληθείτες" της οργάνωσης "Ομάδα Αλήθειας" στο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Διονύση Τεμπονέρα αποτελεί ακόμα ένα δείγμα πανικού του ομογάλακτου μηχανισμού ΝΔ - Blue Skies - Ομάδας Αλήθειας» παρατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ρωτάνε «αλήθεια, ο δικηγόρος που υπογράφει το εξώδικο, διατηρούσε κοινό δικηγορικό γραφείο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη ή πρόκειται περί συνεπωνυμίας;»
«Η πολιτική κριτική και η δημοσιογραφική έρευνα δεν ποινικοποιούνται»
«Τώρα που οι ροές του δημόσιου χρήματος πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρείες με κοινή διεύθυνση αποκαλύπτεται, τώρα που ένας παρακρατικός μηχανισμός "δολοφονίας χαρακτήρων" και διάδοσης ψευδών ειδήσεων ταυτοποιείται, οι αργυρώνητοι εργολάβοι του ψέματος πιστεύουν ότι θα φοβηθούμε;», συνεχίζει.
«Η πολιτική κριτική και η δημοσιογραφική έρευνα δεν ποινικοποιούνται, ο ομφάλιος λώρος του προπαγανδιστικού μηχανισμού με τα δημόσια ταμεία θα αποκαλυφθεί και θα κοπεί», διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ.