Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Αναφορά Δ. Αβραμόπουλου για την ενίσχυση του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ηλείας

Αναφορά Δ. Αβραμόπουλου για την ενίσχυση του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ηλείας
Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατέθεσε οπρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, με θέμα τη στελέχωση του υπό σύσταση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ηλείας με νέο αστυνομικό προσωπικό.

Η παρέμβαση έγινε σε συνέχεια σχετικής επιστολής της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία επισημαίνει την ανάγκη ενίσχυσης της νέας υπηρεσίας χωρίς να αποδυναμωθεί περαιτέρω η ήδη υποστελεχωμένη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Ο κ. Αβραμόπουλος υπογραμμίζει ότι η επιλογή στελέχωσης με νέους αστυνομικούς, και όχι με μετακινήσεις από τις υφιστάμενες δυνάμεις του Νομού, είναι καθοριστικής σημασίας για τη δημόσια ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών της περιοχής.

Αξιοσημείωτο είναι το αυξανόμενο ενδιαφέρον από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, καταγόμενα από την Ηλεία αλλά υπηρετούντα σήμερα σε άλλες περιοχές της χώρας, να επιστρέψουν και να ενισχύσουν τις τοπικές υπηρεσίες του Νομού.

(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24