Πολιτικά

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας: Στο επίκεντρο η υλοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας: Στο επίκεντρο η υλοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ Φωτογραφία: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI
Τους 13 περιφερειάρχες της χώρας υποδέχθηκε την Παρασκευή (30/5) στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην πορεία υλοποίησης των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, αλλά και στην προώθηση των Περιφερειακών Σχεδίων Ανάπτυξης.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός επεσήμανε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της κεντρικής διοίκησης και των περιφερειών και τόνισε πως στόχος είναι μην υπάρχει καμία «σύγχυση αρμοδιοτήτων» και «μπαλάκι ευθυνών» προκειμένου τα έργα να είναι αποτελεσματικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν την περιφέρεια όπως η λειψυδρία, η κλιματική κρίση, η γήρανση του πληθυσμού αλλά και οι υποδομές, η έλλειψη εργατικού δυναμικού.

«Στόχος είναι ο πολίτης να ευημερεί παντού» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: Cnn.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα


tsoukalas popup mobile
tsoukalas popup