Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Ανάρτηση Μητσοτάκη στο TikTok για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα - Τι είπε για όσους συγκατοικούν

Ανάρτηση Μητσοτάκη στο TikTok για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα - Τι είπε για όσους συγκατοικούν Φωτογραφία: EUROKINISSI
Διευκρινίσεις για το στεγαστικό επίδομα που δικαιούνται οι φοιτητές και φοιτήτριες που ενοικιάζουν σπίτι παραχωρεί μέσω βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Στο βίντεο, ο πρωθυπουργός ρωτάει τους άμεσα ενδιαφερόμενους: «Ήξερες ότι αν είσαι φοιτητής μπορείς να πάρεις έως και 2.500 ευρώ το χρόνο;».

Όπως σημείωσε «η πλατφόρμα για να υποβάλεις αίτηση για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα άνοιξε και φέτος είναι σημαντικά αυξημένο» για να συμπληρώσει πως «το 2019 ήταν 1.000 ευρώ σήμερα έχει πάει στα 1.500 ευρώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 2.000 ευρώ για την περιφέρεια».

@kyriakosmitsotakis_

Σημαντικό βίντεο αν είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

«Αν αποφασίσεις να συγκατοικήσεις είναι 2.000 ευρώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 2.500 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα» ανέφερε για να εξηγήσει πως αν δύο άτομα μείνουν μαζί στην περιφέρεια θα λάβουν συνολικά 5.000 ευρώ, ενώ αν μείνουν τρία άτομα μαζί στην περιφέρεια θα λάβουν 7.500 ευρώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος έως 31 Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) στεγαστικού επιδόματος, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Πηγή: Cnn.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24