Κέντρο Μελέτης HomeWork
Κέντρο Μελέτης HomeWork
Πολιτικά

ΠΑΣΟΚ: Μαρινάκης και Σδούκου δεν θα αποφύγουν τις απαντήσεις για το στέλεχος τους που παραιτήθηκε

ΠΑΣΟΚ: Μαρινάκης και Σδούκου δεν θα αποφύγουν τις απαντήσεις για το στέλεχος τους που παραιτήθηκε Φωτογραφία: EUROKINISSI
Εξηγήσεις για την παραίτηση της Καλλιόπης Σεμερτζίδου από τη θέση της Συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της ΝΔ ζητεί το ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτει ερωτήματα αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματος της κ. Σεμερτζίδου στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, που έφερε και την παραίτησή της, καλώντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, αλλά και την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου να τα απαντήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚΑ

«Η έως σήμερα Τομεάρχης Κοινοτικών Πόρων και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της Νέας Δημοκρατίας παραιτήθηκε από τη θέση της στο κομματικό οργανόγραμμα παραμένοντας «ενεργό μέλος» του κυβερνώντος κόμματος.

Ο κ. Μαρινάκης και η κα. Σδούκου που επιμελώς κρύβονται επί τόσες ημέρες, δεν θα αποφύγουν να δώσουν τις απαντήσεις που οφείλουν:

Τα ασυνήθιστα υψηλά ποσά πληρωμών των οικογενειών της κας. Σεμερτζίδου και του συντρόφου της μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ που προσέγγισαν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ -σύμφωνα με δημοσίευμα-, έχουν ελεγχθεί;

Τους προβληματίζουν;

Πώς εξηγούν την ανοδική τάση των πληρωμών τους στα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας;

Αποδέχονται ή όχι τον ισχυρισμό του στελέχους τους ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό;

Πώς ξέφυγε η περίπτωση της από το "αυτοματοποιημένο" σύστημα διαγραφών της Νέας Δημοκρατίας; Μάλλον, χρειάζεται αναβάθμιση!».

Πηγή: Ιefimerida.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

ilialive aggelia 300x300
ilialive aggelia 600x600