Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Μπακογιάννη για Λαζαρίδη: Θα έπρεπε να παραιτηθεί – «Δεν πιστεύω ότι χειρίστηκε καλά το θέμα»

Μπακογιάννη για Λαζαρίδη: Θα έπρεπε να παραιτηθεί – «Δεν πιστεύω ότι χειρίστηκε καλά το θέμα» Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
«Ο Μακάριος Λαζαρίδης θα έπρεπε να έχει διευκολύνει τον πρωθυπουργό και το κόμμα», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη
Up & High Media & Productions
Up & High Media & Productions
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

«Ναι», ήταν η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο ερώτημα εάν ο Μακάριος Λαζαρίδης θα έπρεπε να παραιτηθεί από το κυβερνητικό σχήμα, με τη βουλευτή Χανίων να σημειώνει ότι «εδώ που βρίσκονται τα πράγματα, θα έπρεπε να διευκολύνει την κυβέρνηση και το κόμμα του», σε σημερινή (18/04) συνέντευξη στο MEGA.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dhw2b9b11lpd?integrationId=eexbs1blhykrzwj}

«Όλη αυτή η ιστορία είναι πολύ άσχημη και έχει κόστος για εμάς, μας έχει στενοχωρήσει. Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν από 20 χρόνια, είναι σαφές πως ήταν παράτυπο. Ο Μακάριος Λαζαρίδης είναι κομματικό στέλεχος πάρα πολλά χρόνια. Δεν πιστεύω ότι χειρίστηκε το θέμα καλά για τον εαυτό του. Θα έπρεπε να παραιτηθεί και για την προστασία του ιδίου», επεσήμανε η κυρία Μπακογιάννη.

 

«Η τοξικότητα είναι τόσο μεγάλη αυτόν τον καιρό, έχω τρομάξει από την κακία που υπάρχει. Να ακούς στη Βουλή “είστε παιδεραστέςδολοφόνοι” κι έλεγα: “Τα εγγόνια μου φτάνουν να ακούν να λένε για τη γιαγιά τους: Είστε δολοφόνοι”. Είναι δυνατόν να φτάνει η πολιτική σε αυτό; Η κοινωνία δεν έχει “πιάσει” πάτο. Η τοξικότητα έχει πάει στον ουρανό».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24