Elegance Suites
Elegance Suites
Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Δεν εφησυχάζουμε – Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την αστυνόμευση στην Ηλεία

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Δεν εφησυχάζουμε – Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την αστυνόμευση στην Ηλεία Φωτογραφία: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέα έκτακτη ενίσχυση με δέκα θέσεις αστυνομικών στον νομό μας
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Θετική εξέλιξη μετά την συνάντηση Νικολακόπουλου – Χρυσοχοΐδη κατά την τελευταία επίσκεψη του υπουργού στην Ηλεία

Διαρκής και αποδοτική η συνεργασία του Ηλείου βουλευτή με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Νέα ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό αναμένεται για την Διεύθυνση Αστυνομίας της Ηλείας, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι αυξημένες  ανάγκες  που έχουν ήδη επισημανθεί  σε επίπεδο Νομού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του τ. Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Ηλείας, Ανδρέα Νικολακόπουλου, σε επικοινωνία που είχε με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο, μετά την διαδικασία των τακτικών μεταθέσεων ακολουθεί και η έκτακτη τοποθέτηση και κάλυψη δέκα επιπλέον θέσεων (κατηγορία Ανθυπαστυνόμων) στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Ο Νομός μας μάλιστα μετά τις νέες τοποθετήσεις, είναι από τους ελάχιστους σε όλη την Ελλάδα που θα λάβει αυτή τη νέα έκτακτη ενίσχυση με σημαντικό αριθμό αστυνομικών και για την οποία ο Ανδρέας Νικολακόπουλος είχε αναπτύξει σχετική πρωτοβουλία, επισημαίνοντας στον ίδιο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ηλεία, την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του Νομού σε δυναμικό.

Η θετική αυτή εξέλιξη, έρχεται και ως αποτέλεσμα της τακτικής συνεργασίας του Ηλείου Βουλευτή, τόσο με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, όσο και με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο.

«Η Ηλεία ενισχύεται με 10 ακόμη αστυνομικούς και αυτό είναι μια έμπρακτη απάντηση στις ανάγκες της περιοχής μας. Ευχαριστώ, τόσο τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Αρχηγό, Δημήτριο Μάλλιο, αλλά και την Ένωση αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, για την διαρκή συνεργασία. Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε με συγκεκριμένες παρεμβάσεις για περισσότερη ασφάλεια και καλύτερη αστυνόμευση στον Νομό μας, προς όφελος των πολιτών», δήλωσε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος.

(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας