Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Στη Γκράβα ο Αλέξης Τσίπρας: «Υπάρχουν χιλιάδες Γκράβες» σε όλη την Ελλάδα

Στη Γκράβα ο Αλέξης Τσίπρας: «Υπάρχουν χιλιάδες Γκράβες» σε όλη την Ελλάδα Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μίλησε για κρυπτόμενη κυβέρνηση
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή, ο Αλέξης Τσίπρας, όπου μίλησε με γονείς και εκπαιδευτικούς. Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ τόνισε την ανάγκη να ενταθούν οι έλεγχοι για να διαπιστωθεί η αιτία της οσμής του αερίου και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να αναλάβει τις ευθύνες της πετώντας το μπαλάκι «όπου τη βολεύει».

Το πόρισμα του ΤΕΕ πρέπει να λειτουργήσει σαν καμπανάκι για «να ελέγξουμε με αφορμή αυτό και όλα τα σχολικά συγκροτήματα της χώρας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε ότι «χιλιάδες «Γκράβες» υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, όχι σε τέτοιο μέγεθος, αλλά είναι το ίδιο πράγμα».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης και ανθεκτικότητας που η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αξιοποίησε για τον εκσυγχρονισμό και την ανθεκτικότητα των υποδομών αλλά έδωσε πολλά από τα 36 δισ. σε κολλητούς και απευθείας αναθέσεις.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι ευθύνες υπάρχουν και στη δημοτική αρχή και στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η δημοτική αρχή προσπαθεί να τις αναλάβει ενώ η κυβέρνηση κρύβεται.

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Το κρίσιμο κατά την άποψή μου είναι να υπάρξει άμεση συντήρηση των εγκαταστάσεων. Δηλαδή αυτά τα οποία έβγαλε το πόρισμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου να τα δούμε ως ένα καμπανάκι και να ελέγξουμε με αφορμή αυτό και όλα τα σχολικά συγκροτήματα.

Χιλιάδες «Γκράβες» υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, όχι σε τέτοιο μέγεθος, αλλά είναι το ίδιο πράγμα.

Άρα εδώ υπάρχει ανάγκη να μιλήσουμε για την ανθεκτικότητα των υποδομών και να μην αισθάνεται ο μέσος πολίτης ότι έχει ένα κράτος το οποίο βρίσκει απέναντί του, και ότι δεν το βρίσκει δίπλα του.

Βλέπω και μια κατάσταση από την οποία προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

Δεν είναι αυτό το ζήτημα. Βλέπω ευθύνες να υπάρχουν και στη δημοτική αρχή και στην κυβέρνηση.

Βλέπω όμως μια δημοτική αρχή που προσπαθεί να τις αναλάβει, να κάνει κάτι και μια κυβέρνηση που κρύβεται.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

topintzis vakalaos 2025 400Χ700