Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτισμός

Ο Κωστής Μαραβέγιας ξεσήκωσε το κοινό το Σάββατο στο Χλεμούτσι

Ο Κωστής Μαραβέγιας ξεσήκωσε το κοινό το Σάββατο στο Χλεμούτσι
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

«Φίλα με ακόμα» τραγουδούσαν όλοι μαζί οι θεατές με τον Κωστή Μαραβέγια στο Σάββατο το βράδυ στο Κάστρο Χλεμούτσι, στο πιο κεφάτο και ζωντανό πάρτι της χρονιάς, στην υπέροχη συναυλία που έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης!

Το Κάστρο για άλλη μια φορά "πλημμύρισε" με κόσμο που απλώθηκε σε κάθε γωνιά του επιβλητικού μνημείου και απόλαυσε τις μουσικές του Κωστή Μαραβέγια, που παρέσυρε τους πάντες στο δικό του μαγευτικό ρυθμό.

Το κοινό απόλαυσε ένα πλούσιο πρόγραμμα από γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο τουόπως το «μάγκα το παράκανες» και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), JimStaridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα).


Οι θεατές μαζί με τον Μαραβέγια βίωσαν ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που μόνο εκείνος ξέρει να φτιάχνει! 


Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας