Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτισμός

Μια Ηλεία, μαγειρεύει . . . Με διαβατήριο τη γεύση

Μια Ηλεία, μαγειρεύει . . . Με διαβατήριο τη γεύση
Έχετε δοκιμάσει σαλάτα με καπνιστό σολομό και αβοκάντο; Σούπα με μπίρα και τυρί; Σπαγγέτι Μάρκο Πόλο; Αρνί Χαλοουίν; Κοτόπουλο με κρασί μαρσάλα;
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ακόμη κι αν δεν είχατε μέχρι σήμερα την ευκαιρία να ταξιδέψετε στην Ευρώπη, σε χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Ουγγαρία, η Γερμανία, ή στην Αμερική και να γνωρίσετε από κοντά την κουζίνα τους, το συγκεκριμένο βιβλίο σάς προσκαλεί σ' ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων και γνώσεων για ανήσυχους και απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Μια μοναδική περιπλάνηση στην ευρωπαϊκή και στην αμερικανική κουζίνα μέσα από συνταγές πρωτότυπες, απολαυστικές, εύκολες στην εκτέλεση, που θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο καθημερινό σας τραπέζι. Αφήστε τη μαγειρική να σας ταξιδέψει.

Στο βιβλίο «Με διαβατήριο τη γεύση - Γευστικές προτάσεις από την Ευρώπη και την Αμερική», η Ηλεία στην καταγωγή Γεωργία Αναστασοπούλου, μεταφέρει δεκάδες γευστικές επιλογές. Το βιβλίο εκδόθηκε από τον ΚΕΔΡΟ.

Η Γεωργία Αναστασοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Πράσινο του Πύργου Ηλείας. Εργάστηκε δεκαπέντε χρόνια στο χώρο των εκδόσεων. Ταξίδεψε στην Ευρώπη και στην Αμερική και έζησε έξι χρόνια στη Νέα Υόρκη. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1997. Ζει στην Αθήνα. Είναι μητέρα τριών παιδιών

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω