Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτισμός

Στη Μικρή Επίδαυρο ο Ηλίας Ανδριόπουλος στις 26-27 Ιουλίου

Στη Μικρή Επίδαυρο ο Ηλίας Ανδριόπουλος στις 26-27 Ιουλίου
Ο Ηλίας Ανδριόπουλος συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ελλήνων συνθετών, με έργο διαχρονικό και με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί βαθιά από το ευρύ κοινό της πατρίδας μας.
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Στη Μικρή Επίδαυρο, στις 26 και 27 Ιουλίου θα παρουσιάσει ένα απάνθισμα των πιο όμορφων τραγουδιών του, που μέσω αυτών καταγράφεται μία πορεία τριάντα πέντε ετών του συνθέτη, στην ελληνική μουσική.

Μία γόνιμη διαδρομή που άφησε πίσω της έργα, όπως τα Γράμματα στο Μακρυγιάννη, τα Λαϊκά Προάστια, τους Προσανατολισμούς, τις Ξένες Πόρτες, τους Αργοναύτες, τη Μουσική για Σαντούρι, τις Ωδές κ.α.

Την ορχήστρα αποτελούν φυσικά όργανα κλασσικού κλίματος πιάνο, βιολοντσέλο, μαντολίνο-μπουζούκι. Η ενορχήστρωση κινείται αφαιρετικά, αναδεικνύοντας έντονες συναισθηματικές εικόνες, που μεταφέρουν στην ψυχή μας τις πιο φρέσκιες και ώριμες ιδέες του συνθέτη, για το πώς πρέπει να ακούγεται σήμερα η μουσική του.

Στις δύο αυτές συναυλίες στη Μικρή Επίδαυρο, ο Ανδριόπουλος κάλεσε ερμηνευτές που αγαπούν βαθιά το έργο του και ανταποκρίνονται στο ύφος και στον ιδιαίτερο μουσικό του χαρακτήρα. ΄Ετσι, θα χαρούμε τα τραγούδια του από τον Τάση Χριστογιαννόπουλο, τη Θεοδώρα Μπάκα και τις ταλαντούχες Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή.

Στο τέλος, ο ίδιος ο συνθέτης θα καθίσει στο πιάνο και θα τραγουδήσει ανέκδοτες συνθέσεις του. Οι δυο αυτές συναυλίες εντάσσονται στο πρόγραμμα του «Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου 2013»

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω