Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτισμός

Κυλλήνη: "Εκρηκτικοί" επί σκηνής Μαρινέλλα και Κ. Χατζής (photos & video)

Κυλλήνη: "Εκρηκτικοί" επί σκηνής Μαρινέλλα και Κ. Χατζής (photos & video)
Με το εκρηκτικό δίδυμο Μαρινέλλας- Κώστα Χατζή που εμφανίστηκαν στη σκηνή στο λιμάνι της Κυλλήνης, συνεχίστηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εκδηλώσεις
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Οι δύο κορυφαίοι έλληνες ερμηνευτές έβαλαν… «φωτιά» στο λιμάνι παρασύροντας τους χιλιάδες των θαυμαστών, που συνέρρευσαν να ακούσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, σε ένα σπάνιο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι και συνάντηση.

Οι μεγάλοι έλληνες καλλιτέχνες εμφανίστηκαν επί σκηνής λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής και εκτίναξαν το κέφι στα ύψη, μοιραζόμενοι με τον κόσμο τραγούδια-σταθμούς με τα οποία πολλοί έχουν ταυτιστεί στο διάβα των χρόνων!

«Η συναυλία των δυο μεγάλων ερμηνευτών αποτέλεσε λάμψη αισιοδοξίας», σχολίασε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης, συμπληρώνοντας ότι εκδηλώσεις σαν και αυτές τις έχουν ανάγκη όλοι οι συμπολίτες μας ως μια διέξοδο κόντρα στο ζοφερό κλίμα της εποχής μας.

Η πολυαναμενόμενη συναυλία άφησε τις εξαιρετικότερες των εντυπώσεων στο κοινό, το οποίο για μια ακόμη φορά γοητεύτηκε από τη γνησιότητα και την αυθεντικότητα του Κώστα Χατζή και της Μαρινέλλας, δύο επιφανών ελλήνων καλλιτεχνών τα ονόματα των οποίων έχουν ταυτιστεί με τη σύγχρονη ελληνική ιστορία και πολιτισμό.

Φωτογραφίες Γιάννης Σπυρούνης - Video Ανδρέας Μίγκος

{https://youtu.be/fEeK1zafdLM}

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω