Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουλίου με ιδιαίτερο χρώμα αυτό που έδωσαν μουσικά «Τα χρώματα της Ήλιδας. Η έκθεση εγκαινιάστηκε παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου ενώ αμέσως μετά τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή συναυλία από την ορχήστρα «Τα χρώματα της Ηλιδας».
Στην πλατεία της Κουρούτας σε δώδεκα περίπτερα από έξι βιβλιοπωλεία της πόλης, οι φίλοι του βιβλίου μπορούν να δουν χιλιάδες τίτλους από 34 τέσσερις εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας. Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στους αδελφούς Παλμαντούρα οι οποίοι συνελήφθησαν μέσα στο τυπογραφείο τους από τους Γερμανούς, επειδή τύπωναν προκηρύξεις του ΕΑΜ. Στάλθηκαν στην Πάτρα όπου φυλακίστηκαν και στη συνέχεια εκτελέστηκαν.
Μόλις αυτή ολοκληρωθεί θα πάρουν τη σκυτάλη, δύο ακόμα αξιόλογες εκθέσεις. Στις 8 Αυγούστου η έκθεση φωτογραφίας με έργα ερασιτεχνών φωτογράφων και στις 12 του ίδιου μήνα η 9η έκθεση τέχνης.


















